Afterschool Tărâmul Magic Voi Reuși

Cum ar fi dacă ne-am învăţa copiii să înlocuiască nu pot cu Voi Reuşi?

Cum ar fi dacă ne-am învăța copiii să aibă mai multă încredere în forțele proprii?
Să depășească orice obstacol? Să înlocuiască replica „Nu Pot” ” cu „Voi Reuși” ?
Nu de puține ori elevii spun că „Nu Pot” să facă diverse acțiuni,de exemplu: „Nu Pot” să fac împărțiri cu mai mult de trei numerale,„Nu Pot” rezolva problema, „Nu Pot” învăța engleză, „Nu Pot” să joc fotbal, „Nu Pot” să mă înțeleg cu mama sau cu tata etc.
Mulți elevi se blochează în paradigmă “eu nu pot deoarece… nu sunt destul de bun, sunt din mediu nefavorabil…, ”nu pot pentru că îmi este teamă de…”, “nu am încredere că o să îmi iasă”, “tată/mama cred că nu sunt suficient de bun”. Aceste paradigme îi împiedică să lucreze asupra obiectivelor pentru care ei dețîn capacitățile de a le realiza (cogniție, memorie, atenție etc.) însă ele sunt nefolosite și/sau necultivate.

La afterschool Tărâmul Magic Voi Reuși, copiii invata sa il inlocuiasca pe Nu Pot cu Voi Reusi. Ei continua sa isi depaseasca limitele in fiecare zi.

Înot, partide de şah,  cursuri de engleză şi germana, programare pe calculator, aikido – sunt atât de multe atracţii, încât programul va părea scurt. În spiritul muncii serioase pentru obţinerea victoriei, copiii vor fi stimulaţi să se concentreze pe efectuarea temelor pentru acasă şi a muncii suplimentare, pentru a sărbători apoi recompensa – distracţia în cadrul activităţilor practice şi de relaxare.

 Cei trei pedagogi sunt specializaţi pe mai multe subiecte – materiile uzuale pentru învăţământul preşcolar şi primar, dar şi psihologia şi dezvoltarea copiilor, ştiu mai bine ca oricine să vorbească pe înţelesul copiilor. Aşadar, vor fi mai multe reprize de câte 50 de minute de joacă amuzantă prin care se învaţă lucruri serioase.

Ai o mulţime de motive să-ţi înscrii copilul la Aftershcool Tărâmul Magic Voi Reuşi:

1. vom incerca zilnic sa il eliminam pe “Nu Pot” pana cand personajele “Voi Reusi”, “Voi Incerca” isi vor face aparitia in viata de zi cu zi a elevilor nostri.

2. Sprijinim copilul sa devina autonom in procesul de invatare, ceea ce inseamna ca el va invata sa fie disciplinat si independent, sa isi creeze un program de lucru si sa fie perseverent.

3. grupele sunt mici, deci profesorul poate lega o relaţie personală cu copiii şi poate încuraja ambiţia de afirmare  a fiecăruia.

4. profesorii noştri ştiu să coboare de la catedra până la nivelul puştilor, conştienţi în fiecare clipă că lucrează cu copii şi capabili să reinventeze metodele de predare în acord cu principiul pedagogiei care spune că “un copil nu e niciodată de vină, adultul trebuie întotdeauna să găsească soluţia potrivită”

Copiii claselor 0 –IV sunt bineveniţi de luni până vineri, între orele 11:00 şi 18:30, timp in care ei se joacă şi învaţă sub supraveghere specializată. Cursurile se ţin în incinta Club Miramar, in patru sali cu o suprafata totala de 150 mp,  cu dotări care permit atât studiul, cât şi relaxarea.

Copiii sunt preluaţi de la şcoală*, iau masa de prânz, apoi învaţă, se joacă şi se antrenează împreună. Meniul de prânz cuprinde doua feluri, adaptate nevoilor nutriţionale ale micilor sportivi aflaţi în creştere.

 Antrenamentele de înot se ţin după un orar stabilit de antrenor, în funcţie de performanţele individuale ale fiecărui copil, la bazinul Navi, aflat în aceeaşi clădire, la Club Miramar.

*Scolile cu care colaboram : scoala 62, 51, 56, 4, 58, 66, 46, 199, 77, Liceul Lucian Blaga; pentru scolile ce nu sunt mentionate putem discuta separat pentru a gasi o solutie.

Adresa noastră este: blvd. Chişinău, nr. 6-8, sector 2, Bucureşti, incinta Clădirii Miramar, etajul 1,lângă bazinul de înot Navi. Harta locaţie: link.

 Pentru înscrieri sau alte detalii ne puteţi contacta la adresa: sofia.ungureanu@ed4lead.ro şi la nr. de tel. 0786.921. 473.