Afterschool Tărâmul Magic Voi Reuși

Cum ar fi dacă ne-am învăţa copiii să înlocuiască nu pot cu Voi Reuşi?

La afterschool Tărâmul Magic Voi Reuși, ei găsesc mini-vacanța zilnică în care continuă să înveţe și să-și depășească limitele.

Cine mai are chef de şcoală după şcoală? Orice copil cu minte activă şi plin de energie. Mai ales că nici nu seamănă cu rigoarea orelor de clasă. Nu există catalog – doar un amestec sănătos de spirit de echipă şi de aer de competiţie.

Înot, partide de şah, modelare de hârtie, cursuri de engleză şi germana, cursuri de robotică – sunt atât de multe atracţii, încât programul va părea scurt. În spiritul muncii serioase pentru obţinerea victoriei, copiii vor fi stimulaţi să se concentreze pe efectuarea temelor pentru acasă şi a muncii suplimentare, pentru a sărbători apoi recompensa – distracţia în cadrul activităţilor practice şi de relaxare.

 Cei trei pedagogi sunt specializaţi pe mai multe subiecte – materiile uzuale pentru învăţământul preşcolar şi primar, dar şi psihologia şi dezvoltarea copiilor, ştiu mai bine ca oricine să vorbească pe înţelesul copiilor. Aşadar, vor fi mai multe reprize de câte 50 de minute de joacă amuzantă prin care se învaţă lucruri serioase. Intercalând activităţile de clasă cu antrenamentele de înot, dinamica orelor este astfel gândită încât grupele să nu fie mai mari de 8 – 10 copii la un pedagog.

Ai o mulţime de motive să-ţi înscrii copilul la Aftershcool Tărâmul Magic Voi Reuşi:

1. copiii claselor 0 –IV sunt bineveniţi de luni până vineri, între orele 11:00 şi 18:30, timp in care ei se joacă şi învaţă sub supraveghere specializată.

2. cursurile se ţin în incinta Club Miramar, in trei sali cu o suprafata totala de 130 mp,  cu dotări care permit atât studiul, cât şi relaxarea.

3. grupele sunt mici, deci profesorul poate lega o relaţie personală cu copiii şi poate încuraja ambiţia de afirmare  a fiecăruia.

4. profesorii noştri ştiu să coboare de la catedra până la nivelul puştilor, conştienţi în fiecare clipă că lucrează cu copii şi capabili să reinventeze metodele de predare în acord cu principiul pedagogiei care spune că “un copil nu e niciodată de vină, adultul trebuie întotdeauna să găsească soluţia potrivită”

5. copiii sunt preluaţi de la şcoală*, iau masa de prânz, apoi învaţă, se joacă şi se antrenează împreună.

6. meniul de prânz cuprinde doua feluri, adaptate nevoilor nutriţionale ale micilor sportivi aflaţi în creştere.

7. antrenamentele de înot se ţin după un orar stabilit de antrenor, în funcţie de performanţele individuale ale fiecărui copil, la bazinul Aqua Team, aflat în aceeaşi clădire, la Club Miramar.

8. activităţile opţionale sunt diverse:

  • cursuri de germană – marti, 16:00 – 17:00;
  • cursuri de engleză – luni şi miercuri, 17:00 – 18:00;
  • cursuri de şah – joi, 12:00 – 14:00;
  • cursuri de programare pentru copii – miercuri, 17:00 – 19:00.

Dacă motivele amintite de noi nu sunt întru totul convingătoare, faptul că fiecare copil vine cu plăcere la Afterschool Tărâmul Magic Voi Reuşi e argumentul nr. 1.

*trasee : Iancului – Vatra Luminoasă, Pantelimon, Pescăruşului – Bulevardul Chisinau – Bulevardul Basarabia-Piata Muncii; pentru scolile ce nu se incadreaza in aceste sectoare se inregistreaza costuri suplimentare de transport.

Adresa noastră este: blvd. Chişinău, nr. 6-8, sector 2, Bucureşti, incinta Clădirii Miramar, etajul 1,lângă bazinul de înot Aqua Team. Harta locaţie: link.

 Pentru înscrieri sau alte detalii ne puteţi contacta la adresa: sofia.ungureanu@ed4lead.ro şi la nr. de tel. 0786.921. 473.