Cursuri de limba germană pentru copii

 

Organizatori: Ed4Lead (www.ed4lead.ro)

Număr de participanți : 10

Vârsta recomandată:  grupa de vârstă  6-13 ani, începători

Unde?  Afterschool ” Taramul Magic Voi Reusi” în incinta clubului Miramar, Bulevardul Chișinău, nr. 6-8, sector 2, Bucuresti, harta

Când? In fiecare sambata,  ora 13.00 pentru grupa de vârstă 6-13 ani

ED4Lead  vă invita la un atelier de germană cu intrare liberă pe 18 si 25 martie.

 

Limbile străine au devenit materii atrăgătoare pentru copii de la vârste foarte mici. Părinţii realizează cât de necesar este ca cei mici să studieze limbile străine, datorită faptului că acestea oferă şanse multiple în viitor, din punct de vedere profesional şi nu numai.

Limba germană este o limbă intens vorbită, ocupând un loc important în topul limbilor de circulaţie din Europa. Este o limbă puternică care s-a impus cu rapiditate şi deschide multe porţi copilului pe plan academic şi profesional.

Atelierele noastre de germană sunt special concepute pentru copii, stimulându-le  creativitatea și imaginația.     

Ce este educația nonformală?

Educația non-formală reprezintă cea mai nouă abordare a învățării prin jocuri plăcute și motivante.  Această metodă are multe avantaje, cuprinde toate competențele sistemului clasic de învățământ și aduce un plus în câștigarea altor abilități prin libertatea de exprimare a învățăcelului.   Această metodă îl  ajută pe copil să scape de stresul notelor, al disciplinei forțate si al temelor.

Pentru copii,  atelierul oferit de Ed4Lead înseamnă plăcerea de a cunoaște limba germană și de a se dezvolta.

Pentru înscrieri, completați formularul de mai jos. Detalii despre cursuri puteți obține scriindu-ne la adresa sofia.ungureanu@ed4lead.ro sau la numarul de telefon 0786.921.473.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Număr telefon (obligatoriu)

Numarul de copii pe care vreti sa ii inscrieti (obligatoriu)

Vârsta copiilor (obligatoriu)