Invata germana in mod creativ!

Stefana Miret despre schimbarea la romani: Ba se poate! Dar trebuie să pui mâna să faci şi tu!
15/09/2015
De ce și cum să dezvoltăm inteligența emoțională in școli ?
01/10/2015

Organizatori: Ed4Lead (www.ed4lead.ro)

Număr de participanți : 10

Varsta recomandata: 2 grupe de varsta 4-6 ani; 7-13 ani, incepatori

Unde?  Afterschool ” Taramul Magic Voi Reusi” in incinta clubului Miramar,Bulevardul Chisinau, nr, 6-8, sect. 3 Bucuresti, harta

Când? 1  noiembrie, ora 13.00

ED4Lead  va invita la un atelier de germana cu intrare libera pe 17 octombrie

Limbile straine au devenit materii atragatoare pentru copii de la varste foarte mici. Parintii realizeaza cat de necesar este ca cei mici sa studieze limbi straine, datorita faptului ca acestea ofera sanse multiple  in viitor, din punct de vedere profesional si nu numai.

Limba germana este o limba intens vorbita, ocupand un loc important in topul limbilor de circulatie din Europa. Este o limba puternica care s-a impus cu rapiditate si deschide multe porti copilului pe plan academic si profesional.                       

12005785_1131107413583513_1830082475_o 

 Atelierele noastre de germana sunt special concepute pentru copii  stimulandu-le  creativitatea si imaginatia.     

  Roxana Ologeanu, trainer cu experienta de peste 5 ani in predarea limbii      germane pentru copii, foloseste jocuri nonformale special concepute pentru  ca cei    mici sa se concentreze si sa retina informatiile  intr-un mod placut.

 

 

 

 

Ce este educatia nonformala?

Educatia non-formala reprezinta cea mai noua abordare a invatarii prin jocuri placute si motivante.  Aceasta metoda are multe avantaje, cuprinde toate competentele sistemului clasic de invatamant si aduce un plus in castigarea altor abilitati prin libertatea de exprimare a invatacelului. Se formeaza o punte intre cunostintele predate Roxana, trainerul nostru, si punerea lor in practica. Aceasta metoda il  ajuta pe copil sa scape de stresul notelor, al disciplinei fortate si al temelor. Pentru copil,  atelierul oferit de Ed4Lead inseamna placerea de a cunoaste limba germana si de a se dezvolta. Pentru inscrieri, completati formularul de mai jos.


Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Număr telefon (obligatoriu)

Numarul de copii pe care vreti sa ii inscrieti (obligatoriu)

Vârsta copiilor (obligatoriu)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *