Maestrul international de Sundao, Yu-Jae Sheen, revine in Romania!

Atelier “Emotiile, prietenele mele”, pe 23 mai la centrul MiniMe din Bucuresti
22/06/2015
Se apropie la CONIL Fest
22/06/2015

predeal_header

Retreat cu maestrul international de Sundao, Master Yu-Jae Sheen

Predeal 3-7 iunie 2015.

Asociația” The Path of Life” te invită alături de Master Yu la retreatul din Predeal, în perioada 3-7 iunie 2015, pentru a învăța cum poți să fii un Maestru de vârf, un Creator al propriei tale lumi și al propriului univers.

Este o oportunitate rară să ieși din solicitările vieții și să te poți conecta la ceea ce ești cu adevărat, la sursa stării tale de bine, în pacea conștientă a momentului prezent. Intrând în acest spațiu de liniște, plin de putere, vei putea crea cea mai bună lucrare a ta, cea mai frumoasă călătorie de viață, iar visele tale vor putea deveni realitate fără efort.

În acest retreat vei învăța cum să accesezi ghidul tău interior, sistemul inteligent ce te îndrumă să găsești în mod eficient echilibrul interior, bucuria și claritatea din viața ta.  Ai șansa să înveți cum să trăiești în armonie cu legile naturii și cu Dao.

Metoda “THE PATH”, alături de SUNDAO “Arta Respirației, Arta Alinierii Energetice și a Stării de Bine”, sunt cele mai inovatoare instrumente create de Master Yu pentru o viață trăită în sănătate, fericire, iubire și abundență.

Odată ce te-ai conectat la tine însuți și utilizezi GPS-ul tău interior ca sistem de navigare, vei descoperi cât de bună și plină poate să fie viața.

  • Obții claritate asupra direcției și scopului vieții tale – ancorarea la sistemul tău de ghidaj interior te conduce întotdeauna către împlinire și bucurie.
  • Eliberezi straturi de stres și energii limitative, precum și alte blocaje spirituale, inclusiv opunerea de rezistență, anxietatea, depresia și grijile.
  • Începi să aprofundezi practica meditației, pentru a rămâne adânc conectat cu tine însuți și cu sursa, chiar și după ce ai revenit la viața ta de zi cu zi.
  • Pășești în înțelepciunea corpului tău, practicând zilnic SUNDAO -Arta Respirației, Arta Alinierii Energetice și a Stării de Bine, o metodă accesibilă oricui.
  • Și mult mai multe!

Maestrul Yu, Jae –Sheen, este vorbitor de renume internațional și maestru Sundao, având cunoștințele și înțelegerea profundă a tradițiilor străvechi autentice de antrenare a minții și corpului, a medicinei orientale și a mecanicii cuantice pentru o viață împlinită – alchimia forței vitale pentru auto-realizare.

Este cunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și mai dinamici profesori, coach de dezvoltare personală, practician și autor al cărții “Sundao – O invitație la practica daoistă din munți”, publicată în limba romană de către Editura Herald.

Pentru cei care vor să-l cunoască mai bine pe Master Yu, vă rugăm să vizionați interviul oferit lui Matei Georgescu, la Tvh, care a câștigat premiul APTR 2014, la categoria “€œInterviu”.  

Pentru mai multe informații despre retreat și munca lui Master Yu, vă rugăm să vizitați: www.thepath.ro, www.sundao.com

Vă așteptăm cu mult drag și bucurie,

Echipa The Path Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *