Pasiunea mea,meserie de-o viata!

Reîncepem proiectul „Zâmbet și emoție!”
21/06/2015
Stiti ce? In clasa noastra nu mai exista “Nu pot”!
21/06/2015

Cu totii ne aducem aminte momentul frustrant de la finalul clasei a XII-a, in ultimele saptamani stresante inainte de BAC, cand parintii, bunicii si poate profesorii ne intrebau cu o oarecare curiozitate superioara: “Si tu la ce facultate dai?”

Pentru oamenii mari de atunci, ce pasiune ai, ce tel ti-ai propus sa atingi in viata sau faptul ca pur si simplu nu ai habar ce vrei sa faci cu adevarat dupa ce termini liceul. Facultatea era singura cale de a iesi din casa parintilor, din orasul in care te-ai nascut, de a porni intr-o aventura de unul singur intr-un loc necunoscut, temator dar curios de ce s-ar putea intampla in aceasta calatorie.

Noi credem ca nu trebuie sa astepti facultatea pentru a merge intr-o astfel de calatorie; noi credem ca ai nevoie sa-ti faci bagajul pentru aceasta calatorie de dezvoltare personala, cat mai devreme cu putinta. Sa pornesti increzator in fortele proprii, cu mult curaj si ambitia de a realiza lucruri marete.

Mirela, Cristina si Camelia s-au hotarat sa ajute cat mai multi elevi de liceu in a-si implini visele si a porni in aceasta calatorie de initiere.

De ce vor sa faca asta? Chiar daca liceul s-a terminat pentru ele cu ceva timp in urma, fetele de la Ed4Lead inca mai tin minte experienta alegerii unei profesii si simt ca pot aduce o schimbare reala pentru cei care sunt acum la inceput de drum.

Cum vor sa realizeze asta? Printr-un proiect de orientare in cariera: “Pasiunea mea, meserie de-o viata!”. Detaliile proiectului le poti gasi aici:….

Ce poti face? Ed4Lead are nevoie de ajutorul tau pentru a da viata proiectului. De curand, “Pasiunea mea, meserie de-o viata!” a fost inscris in competitia de finantare organizata de Telekom Romania. Pana la data de 11 decembrie, Ed4Lead are nevoie de cat mai multi sustinatori pentru a vota proiectul, voturi care ne vor ajuta sa obtinem cei 3800 de euro necesari pentru implementare.

Daca ti-a placut ideea noastra si vrei sa ne ajuti, atat pe noi cat si liceenii din intreaga tara, voteaza proiectul nostru aici: .

Cum ne poti ajuta? Cu cat mai multe voturi din partea prietenilor, colegilor, profesorilor tai! Cu cat strangem mai multe voturi, cu atat avem mai multe sanse de castig!

Ce trebuie sa faci:

Intra pe acest link: 

-click pe autentificare;

-la creeaza cont iti introduci datele;

-parola trebuie sa contina numere, caractere majuscule si caractere speciale;

-bifati “persoana fizica” si “am citit si sunt de acord cu regulamentul”;

-click pe “creeaza cont”;

-intra pe adresa ta de e-mail pentru a accesa linkul de confirmare al contului.

Acum te poti autentifica cu datele introduse. Click inca o data pe linksi apoi pe “voteaza proiectul”.

Va multumim din suflet !

Echipa Ed4Lead

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *