Reîncepem proiectul „Zâmbet și emoție!”

Ramas bun ”Nu Pot” bun venit ” Voi Reusi!”
21/06/2015
Pasiunea mea,meserie de-o viata!
21/06/2015

10338926_727554897291087_266534143_n

Se apropie un nou an școlar, cu pași repezi, cu zâmbet și emoție pentru preșcolari, școlari și liceeni…

Noi, voluntarii Ed4lead scriem negru pe alb, că suntem nostalgici după acele perioade din viața noastră în care participam la cursuri de dezvoltare personală în care făceam jocuri de rol, construiam „cubul cu emoții” și ne exprimam trăirile și gândurile, fie ele pozitive sau negative, prin dans. Au fost clipe minunate, prin care ne-am redescoperit, și am aflat cât de importantă este cunoașterea și comunicarea cu noi înșine.

Acest proiect se  constituie  dintr-o  serie  de tehnici mixte de educaţie non-formala (jocuri de rol, jocuri de observaţie, analiza şi  constrast,  metode  de  stimulare  a  spiritului  de  echipă,  a  iniţiativei  şi  a participării  active)  şi  de  psihoterapie  (prin  muzică,  dans,  arta  picturii  şi  a desenului)

Lăsăm deoparte trecutul și privim spre viitor, cu mari emoții, pentru că vrem să aducem zâmbetele pe buzele învățăceilor de azi și studenților de mâine! Ne propunem ca odată cu „numărarea boboceilor” să reîncepem proiectul „Zâmbet și emoție” de care noi am prins atât de mult drag. Este un proiect care a avut un mare impact asupra celor mici, și, așa cum spune și titlul, am adus multă fericire în viața copiilor, prin zâmbet.

            Pentru toate acestea, însă, avem nevoie de sprijin prin resurse materiale. La toate aceste activități avem rezervat un număr de creioane colorate, foi, cartoane, role de scotch, necesare pentru desfășurarea într-un mod cât mai plăcut și armonios a „mini-cursurilor” acestui program, pe care  organizația noastră nu le poate asigura. Prin acesta facem apel la toți cei care doresc să ne ofere cât de puțin, pentru susținerea programului de dezvoltare emoțională în rândul tinerilor.

Pentru mai multe detalii accesați www.ed4lead.ro sau trimiteți un mail la adresa mirelamazareanu@gmail.com și veți fi contactați în scurt timp.

Încheiem cu un citat care pe noi ne-a impresionat enorm: „În viață poți avea foarte multe lucruri, dar educația este printre singurele care nu ți le poate lua nimeni.”

Ed4lead pentru zâmbet și emoție!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *