Simularea examenului de admitere la U.M.F. “Carol Davila”

Pe urmele zeului-cerb: cazanul de la Gundestrup
21/06/2015
CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a IX-a!
21/06/2015

carol davila_0

Societatea Studenților în Medicină din București, Societatea Studenților în Farmacie București și Liga Studenților la Medicină Dentară din București anunțǎ cǎ anul acesta simularea exemenelor de admitere la Facultatea de Medicinǎ, Farmacie și Medicinǎ Dentarǎ vor avea loc pe data de 10 mai, 11 mai și respectiv 17 mai 2014.

Așadar, elevii care doresc să afle care sunt șansele de a fi admiși la cea mai  prestigioasă universitate de medicină și farmacie din țară s-au putut înscrie pentru examenul  de simulare a admiterii ȋncepȃnd cu data de 1 aprilie.

 

 

Sâmbătă, 10 mai 2014 se desfășoară simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină din cadrul U.M.F. “Carol  Davila”, unde ȋnscrierile se fac pȃnǎ pe data de 28 aprilie 2014, iar taxa de participare este  ȋn valoare de 60 de lei.

Examenul va include două discipline

Accesul participanților ȋn săli va fi permis numai pe baza cărții de identitate și a  chitanței de plată a taxei. Examenul va include două discipline și anume biologie obligatoriu,  respectiv fizică sau chimie la alegere, iar ȋn 2 ore și 30 de minute participanții vor trebui să  răspundă la un număr de 100 întrebări, dintre care 60 pentru proba obligatorie și 40 pentru  cea la alegere.

După cele 2 ore jumătate de examen, corectarea lucrărilor se va face pe loc, iar la ora 18:00 rezultatele finale vor fi publicate pe site-ul oficial al simulării admiterii la Facultatea de  Medicină si anume http://www.ssmb.ro/simulare/

 

Examenul de simulare reprezintă o bună oportunitate pentru ca absolvenţii de liceu  să afle care sunt şansele lor de a fi admişi la cea mai prestigioasă Universitate de Medicină şi  Farmacie din ţară, U.M.F. “Carol Davila” din Bucureşti, dar şi pentru a-şi îmbunătăţi cunoştinţele în urma rezultatelor acestei simulări.

Mai multe detalii despre ȋnscrieri și  regulament pe pagina oficialǎ http://simulare.ssmb.ro.

Facultatea de Farmacie din cadrul U.M.F. „Carol Davila” va organiza simularea examenului de  admitere pentru Facultatea de Farmacie în data de 11 mai 2014, începând cu ora 9.00.

Elevii care doresc să susțină Simularea Examenului de Admitere se pot înscrie în  perioada 1-30 aprilie 2014, accesând site-ul www.ssfbucuresti.ro .

Simularea va avea loc în Facultatea de Farmacie, strada Traian Vuia, nr. 6, sector 2, București.

Intrarea în sălile de concurs se va face începând cu ora 09.00, iar durata simulării  examenului de admitere va fi de 3 ore. Pentru prezentarea la simulare, candidații vor avea  asupra lor buletinul de identitate. Probele de examen vor include două discipline, respectiv  Chimie organică obligatoriu, cu 60 întrebări, și la alegere Biologie vegetală sau Anatomie cu  un număr de 40 întrebări, totalul fiind de 100 întrebări.

În data de 17 mai 2014, Liga Studenţilor la Medicinã Dentarã  Bucureşti va  organiza simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicinã Dentarã.

Examenul ce  se va desfăşura la sediul Facultăţii de Medicină Dentară.

Inscrierile se pot face până la data de 11 mai 2014, ora 23:59, prin completarea  formularului de încriere de aici http://www.lsmdb.ro/simulare-admitere-2014/inscriere/ și  prin achitarea taxei de 60 RON si transmiterea chitanței pe adresa de e-mail  taxasimulare@gmail.com.

Mai multe informații despre Simularea examenului de admitere la Facultatea de  Medicină Dentară găsiți pe site-ul http://www.lsmdb.ro/.

Acest proiect al simulării examenului de admitere la Universitatea de Medicină și  Farmacie „Carol Davila” din București contribuie substanțial la o selecție calitativă a  viitorilor studenți ai Universității, în așa fel încât viitorii boboci sunt ajutați să se acomodeze  cu atmosfera d examen, să descopere posibilele lacune privind materia, astfel încât să  recupereze și să dea tot ce e mai bun la examenul de admitere propriu-zis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *