Te asteptam la EduFest

Cum poate un elev să se concentreze mai ușor asupra activităților de învățare?
09/02/2016
Scoala de Vara la afterschool Voi Reusi
12/03/2017

Ce este EduFest?

Edufest este despre si cu educatie. Despre unitatile scolare si prescolare care aduc un plus de valoare educatiei din zilele noastre, despre furnizorii ce realizeaza cursuri sau jocuri pentru copii pentru a-i dezvolta cognitiv, emotional si social.

EduFest este despre oamenii care cred ca Nu Pot nu isi are locul in procesul de educatie si ca Reusita vine cu siguranta atunci cand esti perseverent.

Nu in ultimul rand, EduFest este pentru oamenii care cred cu tot sufletul ca impreuna putem aduce educatia la un nivel mai inalt calitativ in Romania.

Miza: Educatie pentru viitorul Tau!

Ce se intampla la EduFest?

EduFest este primul targ de educatie in care fiecare unitate de invatamant de stat/ privata sau orice furnizor de servicii/produse educationale se poate promova. Acestea isi pot prezenta materialele, produsele sau metodele noi de lucru pe care le abordeaza in cadrul unei prezentari/ workshop.

Scopul evenimentului EduFest

Scopul acestui eveniment este de a ingloba toate metodele de invatamant in prezentari dinamice, workshop-uri, spectacole, astfel incat parintii sa inteleaga metodele educationale si sa aleaga cea mai potrivita cresa/gradinita/ scoala/ afterschool/ carte /joc/ curs etc. pentru copilul sau.

Program EduFest

Vineri- 14:00-20:00

Sambata 10:00-20:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *